JavaScript Menu, DHTML Menu Powered By Milonic
Español - English - Português
Butlletí - Contacte - Intranet
Et trobes a: Ponències

El passat 14 d’Abril es va celebrar la V Edició del curs de Periodisme Solidari a Madrid, organitzat per la Oficina de Solidaridad de la UAM (Universidad Autónoma de Madrid) conjuntament amb el País.

Aquest any estava centrat en el tema de la ètica i la transparència de les ONG i el paper dels mitjans de comunicació. El seu objectiu era mostra la rellevància que tenen els mitjans de comunicació amb el compromís i la transparència social de les ONG. Alguns dels temes que van tractar foren, els models de gestió i organització de les ONG, els observatoris de mitjans de comunicació, la credibilitat de les ONG, la transparència del tercer sector, la ètica i el compromís dels mitjans de comunicació, el finançament públic i privat de les ONG i el paper dels mitjans en els últims casos de denuncies sobre les ONG.

L’Observatori del Tercer Sector va participar realitzant una sessió tractant el tema de la transparència de les ONG. El grup que va participar en aquesta sessió el conformaren unes 20 persones, la gran majoria estudiants de periodisme. A part d’ oferir la visó del OTS sobre la temàtica, es va treballar des d’una vesant més pràctica a partir del anàlisis de les memòries de diferents entitats.

Us podeu descarregar el programa aquí.

Per més informació podeu visitar la Web de la Oficina de Solidaridad de la UAM