JavaScript Menu, DHTML Menu Powered By Milonic
Español - English - Português
Butlletí - Contacte - Intranet
Et trobes a: Ponències

L’Escola d’Adults de la Verneda funciona gràcies al projecte Comunitat d’Aprenentatge de l’Escola de Persones Adultes de la Verneda Sant Martí, promogut per les entitats Aula de Formació d’Adults de la Verneda-Sant Martí, Associació Àgora i Associació Heura, així com pels veïns del barri i les persones voluntàries que hi col·laboren.

Mensualment es fa una reunió anomenada COME (Coordinació Mensual), dirigida a les persones representants de la comunitat d’aprenentatge, col·laboradores, participants implicades en comissions o activitats, vinculades a projectes, relacionades amb els temes de reflexió que es tracten a l’escola, representats del barri, etc. La seva funció és informar i ser un espai de debat sobre les decisions del Consell de Centre i aquells temes d’interès que col·lectivament es decideixen.

L’OTS va participar en aquesta reunió, en un debat sobre el tercer sector. Núria Valls va ser l’encarregada de fer una presentació sobre el tema amb els següents continguts: que és el tercer sector, valors, missió,quin es el valor afegit del tercer sector, quin rol ha de jugar, la prestació de serveis, reptes identificats del sector... Podeu descarregar-vos la presentació que es va utilitzar i consultar més informació de l’escola al seu web.