JavaScript Menu, DHTML Menu Powered By Milonic
Español - English - Português
Butlletí - Contacte - Intranet
Et trobes a: Ponències

El programa de Cooperació Internacional de l'Obra Social “la Caixa” va iniciar l’any 2006 una línia de treball en codesenvolupament. En aquest marc ha desenvolupat diferents activitats, amb la finalitat de clarificar el concepte i impulsar la seva evolució a Espanya.

Al llarg de l’any 2008 s’han realitzat dotze tallers de formació en codesenvolupament, 7 de mòdul I i 5 de mòdul II, a diferents ciutats del territori espanyol: Valencia, Madrid, Bilbao, Barcelona, Girona i Soria. A més, tres dels tallers s’han organitzat en col·laboració amb entitats locals: Fedelatina a Barcelona i Tierra sin Males a Soria. Al cicle de tallers han participat al voltant de 300 persones i 170 entitats.

Aquests tallers estan dirigits, principalment, a entitats de persones immigrades que estiguin duent a terme projectes de codesenvolupament o que tinguin la intenció de fer-ho, enfortint així la seva capacitat de gestionar-los. També hi poden participar altres entitats socials interessades en aquests processos.

Objectius:

-Donar continuïtat a la línia de treball iniciada per al enfortiment de les associacions de persones immigrades.

-Proporcionar als participants elements teòrics per a la comprensió del codesenvolupament.

-Facilitar elements teòrics addicionals de la cooperació i el desenvolupament i reflexionar sobre els mateixos en relació al codesenvolupament.

-Descobrir i exercitar les eines pràctiques per a la gestió, execució i seguiment de projectes de codesenvolupament.

-Avançar en la reflexió sobre el codesenvolupament a partir de l’anàlisi i el debat d’experiències pràctiques.

-Fomentar l’intercanvio d’experiències sobre codesenvolupament dutes a terme per associacions de persones immigrades detectant elements comuns, divergències i necessitats formatives.

- Publicació associada: Una aproximació al Codesenvolupament


Amb el suport de: Obra Social "la Caixa"

Fes clic per a veure la imatge ampliada

Fes clic per a veure la imatge ampliada

Fes clic per a veure la imatge ampliada

Galeria completa