JavaScript Menu, DHTML Menu Powered By Milonic
Español - English - Português
Butlletí - Contacte - Intranet
Et trobes a: Ponències

El sector de les entitats sense afany de lucre està prenent cada cop més importància a tots els nivell. La Univesitat Ramon LLull – La Salle, conscient d’aquesta realitat, inclou dins del Bachelor en Direcció d’Empreses Tecnològiques una assignatura sobre gestió d’ONG. L'Observatori del Tercer Sector va ser convidat a impartir una de les primeres sessions d’aquesta assignatura.

Ana Villa, responsable de projectes de l'OTS, va fer una introducció al Tercer Sector a l’Estat espanyol. Es va treballar sobre la classificació de les organitzacions i la dimensió del Tercer Sector. Com a exemple de creixement sectorial es va parlar sobre l’experiència del Tercer Sector Social català.

El grup d’estudiants provenia d’arreu del món cosa que va servir per incorporar visions sobre les entitats sense afany de lucre als seus països d’origen. Va ser una sessió força participativa i es van plantejar temes com: fins a quin punt el voluntariat pot incremetar-se o no en moments de crisi, les diferències quant a legislació de les ONG d'aquí i a altres països, etc.


Podeu consultar la presentació utilitzada al següent enllaç.

- Publicació associada: Anuari 2009 del Tercer Sector Social de Catalunya