JavaScript Menu, DHTML Menu Powered By Milonic
Español - English - Português
Butlletí - Contacte - Intranet
Et trobes a: Ponències

El 28 d'octubre, l'Observatori del Tercer Sector va impartir un taller sobre eines de transparència i rendició de comptes a la seu de l'OTS. L'objectiu del taller va ser promoure la millora de la transparència i rendició de comptes a les entitats del tercer sector català.

L’acte es va desenvolupar en dues parts: una més teòrica, en què Núria Valls va explicar els conceptes de transparència i rendició de comptes (els principis, la seva importància, els involucrats, les eines...); i una segona part més pràctica amb un exercici d’anàlisi de webs i memòries per grups.

Aquí us podeu descarregar les dues presentacions del taller:

-La transparència i la rendició de comptes a les entitats no lucratives

-L’ús del web com a eina de rendició de comptes i transparència

Al final de la sessió es va posar tot en comú i es van detallar entre tots els participants alguns aspectes importants que s’han de tenir en compte per a l’elaboració de les memòries de les entitats i dels webs.

Al taller hi van participar 26 persones de diferents entitats d'àmbits diversos: cooperació, tercer sector social, educació en el lleure, etc.

Aquest taller s’ha realitzat gràcies a la col·laboració de la Direcció General de Dret i d'Entitats Jurídiques del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya.


- Publicació associada: 01. La transparència i la rendició de comptes al tercer sector

- Publicació associada: Eines de transparència i rendició de comptes per a ONG socials


Fes clic per a veure la imatge ampliada

Fes clic per a veure la imatge ampliada

Fes clic per a veure la imatge ampliada

Galeria completa