JavaScript Menu, DHTML Menu Powered By Milonic
Español - English - Português
Butlletí - Contacte - Intranet
Et trobes a: Ponències

L’ajuntament de Sabadell va posar en marxa, el passat mes de novembre, Sabadell Suma, una iniciativa creada amb l’objectiu de donar suport a totes aquelles entitats de la ciutat que són gestionades per voluntariat.

Per a això es van programar diverses activitats, entre elles, la realització d’un seminari adreçat a aquelles persones que són voluntàries en entitats del municipi, el 17 de novembre.

L’OTS es va encarregar de dinamitzar aquest seminari, emmarcat en la publicació de Bones Pràctiques en la gestió del voluntariat.

La sessió es va dividir en dues parts: una primera, en la qual es va realitzar una presentació de la publicació amb una introducció al cicle de gestió de voluntariat seguida de l’exposició d’algunes experiències de diferents entitats, i una segona part, on es va realitzar una dinàmica de treballs en grup en què les entitats van reflexionar sobre els reptes en la gestió del voluntariat a les seves organitzacions i també en possibles idees de millora. A la cloenda de l’acte hi va participar el regidor de Cultura de l’ajuntament de Sabadell, Lluís Monge.

El seminari va comptar amb l’assistència d’un grup de més de trenta persones provinents d’àmbits diversos: excursionisme, associacions de veïns, gent gran, salut, persones amb discapacitat, lleure, protecció d’animals, etc. les quals van valorar molt positivament l’activitat.

- Publicació associada: Bones pràctiques en la gestió del voluntariat