JavaScript Menu, DHTML Menu Powered By Milonic
Español - English - Português
Butlletí - Contacte - Intranet
Et trobes a: Ponències

El passat dimecres 14 d’abril, la Xarxa de Custòdia del Territori va organitzar la IV Diada de Tècniques per a la custòdia del territori, el paisatge i el patrimoni cultural i natural, una jornada dedicada a la formació, la capacitació i el reforçament de les entitats de custòdia del territori.

La jornada s’adreçava a totes les persones que provenen, actuen, treballen, col·laboren i/o s’impliquen d’alguna manera en la custòdia del territori, ja sigui com a entitat, propietari, professional, voluntari, o de l’administració.

L’Observatori del Tercer Sector, que ja havia intervingut en altres Diades de la Xarxa de Custòdia del Territori, va participar amb la realització d’un taller de la mà de Pau Vidal sobre òrgans de govern de les organitzacions no lucratives (Juntes i Patrons). Els continguts de la intervenció de Pau Vidal són els següents:

-Reptes i idees de millora en els òrgans de govern de les entitats de custòdia
-El cicle de construcció de la Junta: Nous passos per Trobar, Reclutar i Involucrar membres d’una Junta
-Vint idees per donar impuls a les reunions de la junta

El taller va ser molt interessant i útil per anar completant el discurs i l’experiència de l’OTS en un tema que serà prioritari pel tercer sector en el futur. Si voleu saber més sobre la tasca realitzada des de l’Observatori en aquest tema, feu clic en aquest enllaç.