JavaScript Menu, DHTML Menu Powered By Milonic
Español - English - Português
Butlletí - Contacte - Intranet
Et trobes a: Ponències

En les circumstàncies actuals la reflexió estratègica ha d’incorporar necessàriament una dosi de radicalitat per donar resposta a un entorn que està canviant a un ritme trepidant: les lògiques de fa cinc anys no tenen res a veure amb l’escenari que es dibuixa. Per això, no podem projectar un futur on fem “el de sempre”.


Una reflexió estratègica ha de servir per ajudar a prioritzar, a redefinir projectes, a cercar la complicitat social, a identificar les competències que haurem de desenvolupar en els equips, a trobar la manera de relacionar-nos de nou amb la comunitat, a mostrar la utilitat social del que fem, a definir el nostre rol en la societat futura que s’està dibuixant dia a dia.


El pensament estratègic és una oportunitat d’alinear l’organització que tenim avui amb l’organització que volem construir. Els plans estratègics que diguin “el de sempre”, difícilment seran la palanca de canvi per encarar el futur amb determinació.


Objectius del taller:


• Presentar una visió global sobre la importància de la reflexió estratègica en les organitzacions.


• Mostrar elements clau per la reflexió estratègica com la necessitat d’informació, la participació, o l’aplicació adaptada a les necessitats de cada organització.


• Realitzar un exercici pràctic sobre alguna de les parts del proces de reflexió estratègica

Ja us podeu inscriure al taller de reflexió estratègica i gestió de projectes per entitats no lucratives Dimarts 13.01.2015