JavaScript Menu, DHTML Menu Powered By Milonic
Español - English - Português
Butlletí - Contacte - Intranet
Et trobes a: Ponències

Els passats dies 23 de febrer i 16 de març es van realitzar dos tallers amb entitats de custòdia, emmarcats dins el projecte "Col·lecció d'eines de gestió per a entitats de custòdia", elaborat amb el suport de la Xarxa de Custòdia del territori.

En la primera sessió, on van assistir 9 participants, es va aprofundir en el concepte de base social, enfocant-ho en el cas de les entitats de custòdia. Durant la sessió es van combinar les presentacions al voltant d'aquest concepte i el desenvolupament d'exercicis pràctics.

La sessió de presència social va comptar amb 14 responsables d'entitats, i durant la jornada es va treballar sobre el concepte de presència social, els públics destinataris, el pla de comunicació i algunes eines per a la gestió. El format del taller va permetre compartir i comparar les experiències i materials de les pròpies entitats.

En aquests tallers es van presentar els continguts i pistes que s'inclouran als dos quaderns que s'elaboraran en el marc del projecte "Col·lecció d'eines de gestió per a entitats de custòdia", un per cadascuna de les temàtiques treballades.

Podeu descarregar-vos les presentacions següents:

- Presentació utilitzada durant el taller de Base Social.

- Presentació utilitzada durant el taller de Presència Social.

També podeu veure el programa complert de base social
i de presència social.

- Recerca associada: Model de diagnosi per al reforçament de les entitats de Custòdia del Territori