JavaScript Menu, DHTML Menu Powered By Milonic
Español - English - Português
Butlletí - Contacte - Intranet
Et trobes a: Recerca -> En curs

El proper dimarts 15 de març, a les 18 h, es realitzarà al Palau Macaya de Barcelona (Pg de Sant Joan, 108) l’acte de presentació de les dades i les conclusions del Panoràmic 2015, la macroenquesta de les organitzacions sense ànim de lucre. Enguany el Panoràmic no només es circumscriu a la ciutat de Barcelona, com en l’anterior edició, sinó que s’ha ampliat al conjunt de Catalunya, passant de més de 700 organitzacions participants, l’any 2014, a més de 1.500 per a l’edició del 2015.

Convidem a totes les associacions, especialment les de la ciutat de Barcelona, a venir a conèixer les principals dades que es desprenen d’aquest estudi.
La inscripció a l’acte de presentació és gratuïta.


Només cal que us inscriviu aquí

[Per a saber-ne més]

Després de mesos intensos de recollida de dades, anàlisi i redacció, el Panoràmic ha estat una realitat!.
Gràcies al treball de moltes federacions territorials i sectorials va ser possible que més de 700 entintats participessin en la recerca més gran que s'ha realitzat sobre associacionisme a Barcelona, moment en que es realitzà també l'acte de presentació de l'Informe, per tal de compartir els principals resultats amb les associacions de la ciutat.

El Panoràmic però, és un projecte viu i a hores d'ara, l'equip de treball ja hem començat una nova edició, aquest cop d'abast català.

Més informació al web del Panoràmic

L’associacionisme de Barcelona mostra la seva vitalitat: més de 750 associacions de la ciutat han participat al #PanoràmicBCN

. El projecte serà una eina per a la millora i l’enfortiment de les associacions de la ciutat de Barcelona. Ens permetrà conèixer l’abast del teixit associatiu i posar en valor la seva força.

Ara ja hem finalitzat la recollida de respostes i comencem amb l’anàlisi de les dades per tal de poder preparar un informe de resultats on recullir els principals indicadors sobre les característiques del món associatiu i la seva dimensió a la ciutat de Barcelona.

En paral·lel començarem a dissenyar l’edició del #PanoràmicBCN per l’any que ve.

Felicitats a totes les associacions de la ciutat que treballeu per una Barcelona millor i gràcies per la vostra participació!

El #PanoràmicBcn és una recerca que es fa des del propi sector associatiu per tal de disposar del coneixement necessari per a enfortir i visibilitzar les associacions de la ciutat.

Està impulsada pel Consell d'Associacions de Barcelona, fruit de les reflexions recollides al 2n Congrés i compta amb la col·laboració de l'Observatori del Tercer Sector i la Fundació Ferrer i Guardia.


Voleu participar ara?

Només heu de contestar el qüestionari online


Difon el #PanoràmicBcn!

Necessitem que totes les associacions de la ciutat sàpiguen que s’està realitzant. Pots difondre-ho al teu entorn i en les xarxes socials a través de l’etiqueta #PanoramicBcn.

La vostra resposta és molt important. Esperem que sigui el més aviat possible, al llarg del mes de setembre.


[Per a saber-ne més]

El Baròmetre és una iniciativa impulsada per La Confederació per encàrrec de la Direcció General d'Economia Social i Cooperativa i Treball Autònom de la Generalitat de Catalunya, elaborada per l’Observatori del Tercer Secto.


La recollida de dades es realitzarà durant el mes de novembre de 2014 i es durà a terme mitjançant un qüestionari que agruparà informació sobre: dades de contacte i característiques de l’entitat, ocupació i tipus de contractació, relacions laborals i estructura salarial i, per últim, reptes de futur del sector.

Podeu respondre el qüestionari online
o podeu descarregar-vos el qüestionari en pdf
El Baròmetre a Twitter: #OcupacioTSS

[Per a saber-ne més]

Projecte de diagnòstic i posterior dinamització del Voluntariat al municipi de Barberà del Vallès amb l'objectiu de donar resposta i millorar l'organització del Voluntariat al municipi

[Per a saber-ne més]

L'Obrador del Tercer Sector Ambiental de Catalunya (o3sac) està duent a terme l'estudi del Baròmetre 2014 del Tercer Sector Ambiental de Catalunya (TSAcat), que té per objectiu ser una eina útil per a la millora de les entitats i per fer visible el valor que aporten a la societat. Es tracta d'un estudi quantitatiu que permetrà conèixer la situació i evolució de les organitzacions ambientals catalanes. El Baròmetre es realitza amb la col·laboració de l'Observatori del Tecer Sector (OTS) que dóna recolzament en les etapes clau de la recerca i realitzant l’anàlisi de les dades. El Baròmetre compta amb el suport del Departament de Territori i Sostenibilitat i l'Obra Social 'la Caixa'.

Més informació aquí