Acompanyament Memòries

cropped-top1000x350_21.pngArriba el moment de tancar la memòria de 2016. Per a les organitzacions sense ànim de lucre, la memòria representa l’eina fonamental per generar confiança en el seu entorn.

Més de 500 persones ja han participat als tallers de memòries que hem organitzat. Han estat un èxit. Vist l’alt interès generat, hem preparat un programa que va un pas més enllà: acompanyar algunes entitats en el procés d’elaboració de la seva memòria anual.

Es tracta d’un programa innovador per ajudar-vos a preparar la vostra memòria: us acompanyem en el desenvolupament d’una memòria atractiva i generadora de confiança social.pastilla acompanyament

Partint de la darrera memòria de cada entitat, identificarem aspectes concrets de millora i donarem pistes sobre els elements clau a tenir en compte. L’objectiu és tenir una bona memòria llesta abans de finals d’abril de 2017. L’acompanyament del grup, les fites en el procés i l’orientació clara del programa ho faran possible.

Programa
Sessió 1. Quins canvis s’han de fer per millorar la nostra memòria 2015?

Sessió 2. Com explicar què hem aconseguit durant els darrers 12 mesos?

Sessió 3. Donant forma a la memòria de l’any

Sessió 4. Tancant una bona memòria de 2016

Assistència personalitzada (telèfon, skype, correu electrònic,…) al llarg de tot l’acompanyament.

Equip docent
Pau Vidal, Observatori del Tercer Sector
Irene Borràs, Causes

Durada i preu
El programa es duu a terme en quatre sessions: dimecres 15 de febrer, dimecres 8 de març, dimarts 28 de març i dimarts 25 d’abril. L’horari és de 10:00h a 13:00h, a Barcelona.

Preu del programa: 450€ (el programa té un cost de 675€, però compta amb una subvenció que permet reduir el preu d’aquesta edició a 450€). La segona persona de l’organització té un 50% de descompte. Com a activitat formativa, es pot bonificar amb les ajudes existents a la formació (l’entitat participant haurà de gestionar la bonificació directament).

Inscripció
Tancat. Places limitades per ordre d’inscripció.

ots causes

2 pensaments a “Acompanyament Memòries

  1. Retroenllaç: Agenda |

  2. Retroenllaç: Has de preparar la memòria anual de la teva entitat? |

Els comentaris estan tancats.